Az akusztikus fülkék forradalma

A munkahelyi stressz környezeti okai közül a leggyakrabban megjelölt tényező a zaj. A hagyományos megoldások, mint az akusztikus panelek, hatékonyak lehetnek bizonyos szinten, de a Framery újonnan bemutatott akusztikus fülkéi új szintre emelik a hangszigetelést és a funkcionalitást.

A világ első számú akusztikus fülke gyártója az elmúlt 5 évben óriási hangsúlyt fektetett a már addig is kiválóan működő termékeinek fejlesztésére és tesztelésére, melynek eredményeként alapjaiban is megújult termékcsaládot vezet be.

A korábbi díjnyertes fülkéket mind a gyártási technológiában, mind a szoftver által nyújtott kényelmi funkciókban újították meg, miközben a fenntarthatósági szempontokat is maximálisan figyelembe vették. Amellett, hogy a fülkék 100% újrahasznosított anyagból készülnek, prémium minőségűek, és 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Szerkezetét tekintve, a könnyebb és kisebb elemek nagyobb belső teret, egyszerűbb installálást és alacsonyabb költségeket eredményeznek. A beépített kezelőpanelen, valamint az applikációban számos új funkció érhető el, amely egyszerűvé és nagyon hatékonnyá teszi a használatát. Az új, beépített sound masking technológia segítségével pedig nemcsak a fülkében, hanem azon kívül, annak környezetében is csökkenti a zajterhelést!

Az Office Line Kft. 2016 óta első számú forgalmazója a Framery termékeinek Magyarországon, és a szakértő csapat örömmel mutatja be az érdeklődők számára a bemutatótermükben hamarosan kiállításra kerülő akusztikus fülkéket. Masznik Ferenc, az Office Line Kft. ügyvezetője elmondta: „Olyan forradalmi újdonságokat vezetett be a gyártó, melyekről csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni. Kollégáimmal elsőként próbálhattuk ki Finnországban és mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy jöjjön, kérdezzen, próbálja ki, mert a termék magáért beszél!”

A termékcsalád rövid ismertetője elérhető az Office Line weboldalán.

Árajánlatkérés: info@office-line.hu

További hírek

Uncategorized @hu

Az akusztikus fülkék forradalma

A munkahelyi stressz környezeti okai közül a leggyakrabban megjelölt tényező a zaj. A hagyományos megoldások, mint az akusztikus panelek, hatékonyak lehetnek bizonyos szinten, de a