Previous slide
Next slide

Akusztikus fülke

A közismert formavilágú akusztikus irodai fülke egy költséghatékony és kényelmes alternatívát jelent az akusztikus panelekkel és más hangelnyelő anyagokkal szemben, hiszen a Framery fülkék képesek teljesen megszüntetni a nem kívánt zajt az irodaterületen. Amellett, hogy a Framery pods biztosítja az irodai zajok maximális kizárását, egyaránt helyet biztosít értekezleteknek, videókonferenciáknak és telefonhívásoknak.

Framery One

Framery One tökéletes privát munkaállomás egy személy számára. Ez a fülke kiemelkedő akusztikával rendelkezik, professzionális világítása és szellőztetése pedig tökéletes helyszínt teremt hosszabb videóhívások és fókuszált munkavégzés esetén.

-egyszemélyes
-hangszigetelt munkaállomás
-csatlakozás a Framery Connecthez
-tökéletes akusztika
-állítható légáramlás
-díjnyertes design

Framery O

Framery O az eredeti, hangszigetelt irodai telefonfülke. A piacvezető akusztikát, az elegáns dizájnt és a minimális irodai helyigényt ötvöző Framery O tökéletes hely a gyors telefon – és videohívásokhoz.

-egyszemélyes
-hangszigetelt irodai telefonfülke
-tökéletes akusztika
-automatikus légáramlás
-díjnyertes design

Framery Q

Framery Q hangszigetelt tárgyalóasztal 1-4 fő részére. Ez a többfunkciós munkatér ötvözi a kiemelkedő akusztikát a tágas, 4 személyes elrendezéssel, így ideális a személyes, online meetinghez és bármi máshoz.

-1-4 személyes
-hangszigetelt tárgyalófülke
-tökéletes akusztika
-automatikus légáramlás
-funkcionális
bútorelrendezési lehetőségek
-díjnyertes design

Framery Q2

Framery 2Q egy kielégítő méretű, hangszigetelt szoba 4-6 fő részére. Kiemelkedő akusztikájával, világszínvonalú szellőztetésével és inspiráló dizájnjával a Framery 2Q ideális hely a közös alkotásra, ötletelésre és találkozásra.

-maximum 6 személyes
-hangszigetelt tárgyalószoba
-tökéletes akusztika
-állítható légáramlás
-funkcionális bútorelrendezési lehetőségek
-díjnyertes design